Happy New Year!!

Gelukkig nieuwjaar allemaal! Ook al duurt het bij jullie nog even voor het zo ver is! Hier was het in ieder geval een aparte ervaring!

We zijn vanavond naar het Hoan Kiem Lake gelopen om te kijken of er daar nog ergens iets te doen was. Nou er waren allerlei optredens op een podium en de hele straat stond vol met vietnamezen, maar vooral ook veel westerlingen. Het was zo druk dat de scootertjes niet meer over de straat konden en daarom maar over het troittoir en door het parkje om het meer heen gingen.

Om ongeveer 23.50 was het optreden ineens afgelopen en eindigden ze met het nummer 'happy new year' van ABBA. Waarna de meeste vietnamezen weggingen!!! Bijna alle westerlingen stonden nog verwachtingsvol te kijken wat ernog meer zou komen. We verwachtten toch op z'n minst dat er afgeteld wordt naar 12.00 uur!!! Maar dat gebeurde niet, dus was er een of andere engelsman die ergens op klom en luid ging aftellen voor de menigte. Iedereen deed mee en toen was er toch nog even een gelukkig nieuwjaar gevoel!
Er was bijna geen vuurwerk, maar als er een keer ergens iets te zien was werd er flink gejuicht. Heel grappig om te zien!

Ondanks dat het niet zoveel voorstelde, was het toch een gezellige, leuke en aparte ervaring!

Voor jullie allemaal alvast heel veel plezier en een super 2008!

Laatste foto's

Reacties 1

olga 02-01-2008 14:29

dank je wel jullie ook nog een gelukkig nieuwjaar wel een beetje laat!! Maar mijn computer deed het weer eens niet zoals het zou moeten. ligt aan de provider hoor!!! Leuk oud en nieuw anders dan anders toch. Maar volgend zijn jullie toch wel weer gewoon in Nederland??

olga

Reageren

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd

Blijf op hoogte!

Wil je op de hoogte blijven van de belevenissen? Meld je aan voor de mailinglist

Eerdere reisverhalen

Reis blog, ook wel reis webblog genoemd, wordt mogelijk gemaakt door Around the Globe. "Ontmoetingsplek voor en door reizigers". Lees onze Disclaimer